Ό,τι καλύτερο κάτω απο τον Ήλιο! 10 χρόνια εγγύηση

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ τεντόπανα Calbari έχουν λάβει πιστοποίηση για τον βαθμό προστασίας που σας παρέχουν από το Γερμανικό Ινστιτούτο HOHENSTEIN.Συγκρατούν το 100% της ακτινιβολίας UVA και UVB τις πλέον βλαβερές για τον άνθρωπο. Έπισης έχουν δείκτη προστασίας 80, που σημαίνει οτι προσφέρουν 80 φορές υψηλότερη αντοχή απο την φυσική αντοχή του δέρματος στις ηλιακές ακτίνες.

Είναι ένα πιστοποιημένο οικολογικό Υφασμα απαλλαγμένο από όλες τις επιβλαβείς ουσίες!

TEN CATE. Το μεγάλο όνομα που κάνει τη διαφορά!

Από το συνθετικό γρασίδι στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου, μέχρι τις στολές των αστροναυτών της NASA, έχουν την υπογραφή TEN CATE. Ένα μεγάλο όνομα που επενδύει συνεχώς σε έρευνες, με στόχο την εύρεση προηγμένων υλικών και τεχνικών, που αναβαθμίζουν όλο και περισσότερο την ήδη υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα όλων των προϊόντων της με τεχνογνωσία και υλικά που…κάνουν τη διαφορά!

Η εταιρία TEN CATE, στο πλαίσιο της αδιάκοπης και πολυετούς προσπάθειας για εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών προς τον πελάτη, έχει λάβει πιστοποιητικά παραγωγής ποιοτικών και περιβαλλοντικών standards, όπως: ISO 9001 και ISO 14001.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

Αναλαμβάνουμε την εκτίμηση κόστους & το σχεδιασμό μιας ολοκληρωμένης λύσης σκίασης για το χώρο σας.
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά
με τις υπηρεσίες & τα προϊόντα που παρέχουμε.